Stichting leergeld & Dordpas

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Leergeld heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Kinderen kunnen door Leergeld bijvoorbeeld meegaan op schoolreis, gaan sporten of op muziekles. Ook kunnen wij vaak een (tweedehands) of nieuwe fiets of zwemlessen regelen als een kind die nodig heeft. Allemaal normale levensbehoeften, waardoor kinderen zich kunnen ontplooien, ontwikkelen en meetellen.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Leergeld en u kunt altijd komen kijken in onze winkel of we iets voor uw kind hebben staan,

Stichting Leergeld bonnen kunt u bij ons inleveren. Houdt u wel rekening met de Eigen Bijdrage per uitgegeven bon.


Krijg jij een Dordtpas met tegoed?

Mantelzorgers en kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kunnen in aanmerking komen voor een pas met tegoed. Mantelzorgers ontvangen een voucher waarmee zij de pas gratis kunnen aanvragen.